Rating: 5 sterren
15 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Shari Neirynck
een dag geleden

topfotoshoot gehad met mijn dochter van bijna 2 jaar. afgelopen zaterdag is deze doorgegaan en diezelfde avond kreeg ik al een link naar de gallerij. enorm snelle en vriendelijke service! we zijn super tevreden met het resultaat, écht een aanrader en voor herhaling vatbaar!! 🥰

Bilitis
22 dagen geleden

Fotografie Dekimpe is een echte aanrader, ze zoekt op voorhand al voor gepast materiaal, ze luisterd naar wat de klant wilt, en het allerbelangrijkste is dat ze je op je gemak stelt en zo prachtige foto's trekt. TOP fotografe 🤩🤩

Dilano Peeters
een maand geleden

Ik heb bij Kim mijn professionele foto's laten nemen. De fotosessie is heel vlot verlopen. Ze is zeker thuis in haar vak en is een leuk persoon om mee samen te werken.

Gwendolyn
2 maanden geleden

Wij hadden zo graag een Gezinsfoto gewild met de ouderwetse tint, en Wow wat een shoot ! Al onze wensen werden vervuld, Fotografe Kim deed dit Uitstekend en luisterde en liet ons ons gang gaan wat we maar wilden!
Je bent een krak in je vak ! 1 voor 1 pracht van de foto's!
We kunnen het niet genoeg zeggen JIJ bent een TOPPER in wat je doet en je afwerken 👌 Dankjewel de Resultaten 👌

Charlotte Verhaeghe
3 maanden geleden

Prachtige foto's! Het leuke vooral is dat het spontane beelden zijn getrokken tijdens een ontspannen namiddag in het park. Een aanrader.

Steffie Lattré
3 maanden geleden

De fotoshoot was een hele leuke ervaring met prachtige foto's als resultaat! Heel tevreden ☺

Sharon
3 maanden geleden

Zeker een aanrader! Maakt PRACHTIGE foto’s , het ging supervlot en dan krijg je de foto’s te zien in 1 woord WAUW ❤️

Maaika
4 maanden geleden

We hebben een gezin shoot gedaan super tevreden er over een zeer leuk en een aangename vrouw

Lindsey
4 maanden geleden

Kim is een fotografe met veel toewijding en door haar positieve uitstraling is ze heel goed met kinderen. Prachtige foto’s zijn het resultaat waar we heel blij mee zijn!

Tine
4 maanden geleden

Héél mooie shoot met een prachtig eindresultaat! Het was niet de eerste shoot bij Kim maar zeker ook niet de laatste, we kijken uit naar de volgende!